Avar, nádas és kuka is lángolt szerdán

Hajdú-Bihar – A megyei tűzoltóknak egy balesetnél is kellett intézkedniük. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdúszovát közelében, a 4816-os számú úton foltokban égett a nádas. A tüzet a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el az oltást.

Nyerges vontató és egy személygépkocsi ütközött össze Hajdúszoboszlón 4-es számú főúton szerdán délben. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és az üzemanyagot itatták fel. A különleges szer, a daru segítségével a nyerges vontatót az útról lehúzták. A balesetben nem sérült meg senki.

Hajdúsámsonban, a Csokonai utcában egy hektáron égett a száraz gaz. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A debreceni hivatásos tűzoltók a Dombostanyára vonultak tegnap kora délután, ahol két hektáron foltokban égett a gaz. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkozott be.

Délután ezer négyzetméteren lángolt az avar és összegyűjtött akácfa Nyírgelsén, a Zrínyi utcában. A lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.

Kuka lángolt a debreceni Füredi úton. A debreceni egység egy vízsugárral fékezte meg a tüzet.

Késő este Nádudvar közelében egy hektáron égett a száraz avar. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –