Avar és melléképület is lángolt kedden Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar – Ötven négyzetméteres melléképület kapott lángra tegnap délelőtt a Hajdú-Bihar megyei Monostorpályiban, a Táncsics Mihály utcában. Emellett három avartűz volt kedden megyénkben, amelyek tűzoltói beavatkozást igényeltek.

Egy ötven négyzetméteres melléképület kapott lángra tegnap délelőtt a Hajdú-Bihar megyei Monostorpályiban, a Táncsics Mihály utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett avatkoztak be. Az épület teljes terjedelmében égett, azt vízzel és kéziszerszámokkal oltották el. A melléképületben tűzifát, kerékpárt, körfűrészt és egyéb gépeket tároltak. Személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Három avartűz volt kedden megyénkben, amelyek tűzoltói beavatkozást igényeltek. Tépe közelében öt hektáron égett az avar, amelyet a berettyóújfalui és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltottak el. Debrecenben, a Mézesbáb utcában ötszáz négyzetméteren égett a száraz gaz. Hajdúszoboszlón, az Angyalházi úton pedig háromezer négyzetméteren égett az avar és a szemét, ennél a káresetnél a hajdúszoboszlói és a debreceni lánglovagok dolgoztak együtt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –