Autót kapnak a püspökladányi polgárőrök

Éves beszámoló közgyűlést tartották a ladányi polgárőrök
Éves beszámoló közgyűlést tartották a ladányi polgárőrök - © Fotó: Facebook
Püspökladány – Közgyűlést tartott a városi polgárőrség, amelyen Faragó Zoltán elnök megköszönte az állomány elmúlt időszakban végzett aktív munkáját.

A város közbiztonsága érdekében tevékenykedő polgárőrök mára szoros együttműködésben dolgoznak a rendőrséggel és az önkormányzattal. Komoly részt vállalnak különböző rendezvények biztosításában, illetve az iskolák környékén felügyelik a közlekedési rendet. Aktivitásukat mutatja, hogy a múlt évhez képest jelentősen nőtt a szolgálatban eltöltött óráik száma. Tevékenységük mára szerves része lett a mindennapoknak. Ezért a még hatékonyabb és könnyebb munkavégzés érdekében hamarosan egy személygépkocsival bővül a püspökladányi polgárőrség gépkocsi állománya, dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke jóvoltából – tájékoztatott Dombi Imréné polgármester.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés