Autókat tarolt a kamion Debrecenben – A Kishegyesi úti tömegbaleset részletei

Akt.:
Tömegbaleset a Kishegyesi úton
Tömegbaleset a Kishegyesi úton - © Fotó: Matey István
Debrecen – A rendőrség közleményben írja le, pontosan hogyan történt a csütörtöki óriási karambol. Hatvanegy éves sofőr vezette a kamiont, többen is megsérültek.

Debrecenben, a Kishegyesi úton – az István utca felől a Derék utca irányába – közlekedett egy 61 éves férfi április 27-én 10 óra 50 perc körül az általa vezetett kamionnal. A sofőr nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó, lassító Suzuki típusú személygépkocsi mögött, amelynek nekiütközött. Az ütközés után a kamion maga előtt tolta a gépkocsit, majd nekiütköztek egy előttük közlekedő Toyota típusú gépkocsi hátuljának, amelyet a belső forgalmi sávba toltak. Ezt követően a tehergépkocsi tovább tolta maga előtt a Suzukit, és nekiütköztek egy előttük haladó Skoda típusú gépkocsinak, amely lehaladt az útról és az út menti területen egy fának ütközött. A kamion továbbhaladt, és a Suzukit kilökte az út szélére, ahol az kidöntött egy közúti jelzőtáblát. A baleset során a kamion még továbbközlekedett, és egy vele azonos irányba haladó Volkswagen típusú autó jobb oldalának is nekiütközött, majd a Kishegyesi út és Dorottya utca kereszteződésében megállt.

A baleset során a Toyota a belső sávban nekiütközött egy előtte haladó Opelnek is, amely megpördült és összeütközött a már a kamionnal is ütköző Volkswagennek – olvasható a rendőrség honlapján.

kh2

Fotó: Matey István

A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a Toyota típusú személygépkocsi sofőrje és utasa, valamint a Suzuki típusú gépjármű sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Öt autónak ütközött egy kamion a Kishegyesi úton Debrecenben

A baleset a Dorottya utcai kereszteződés közelében történt. Több ember megsérült.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .