Autóbaleset és családi dráma Hajdú-Biharban

Autóbaleset és családi dráma Hajdú-Biharban
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A szirénák hétfőn is hallatták hangjukat a megyében.

Hétfőn kora délután Hajdúszoboszló közelében, a 4-es számú főúton egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. Az autóban három ember utazott, ebből két fő beszorult. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel kiszabadították a sérülteket. A mentőszolgálat kórházba szállította az autóban utazókat. A tűzoltói beavatkozások idejére a rendőség teljes útzárat biztosított – tájékoztatott a katasztrófavédelem illetékese.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A mentők hétfőn délben 2 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó balesetnél segítettek, illetve kórházba szállították a sérülteket, akik Hajdúszoboszló elkerülő szakaszáról letérve árokba borultak járművükkel – számoltunk be róla tegnap. Kabán szintén aznap motoros ütközött személyautóval, az esemény egy súlyos sérüléssel járt. A mentők egyébként hétfőn 190 esetben intézkedtek.

A debreceni rendőrkapitányság járőrei hétfőn elfogtak egyhelyi férfit, akit lopás vétségének megalapozott gyanúja alapján köröztek: nyolc kerékpár eltulajdonítását követhette el.

Szintén hétfőn családi drámához riasztották a rendőröket Létavértesen. Egy férfi bejutott volt élettársa házába, ahol annak gyermekei jelenlétében robbantással fenyegetőzött, elvágta a tűzhely gázcsövét. A rend őrei őrizetbe vették.