Autó és motor is lángolt Hortobágyon, nagy az anyagi kár

Autó és motor is lángolt Hortobágyon, nagy az anyagi kár
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Melléképületben ütött ki tűz hétfőn, két gázpalackot is ki kellett hozni. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hétfő hajnalban lángok csaptak fel egy melléképületben Hortobágyon, az Erdei Ferenc utcában. Kigyulladt egy közel száz négyzetméteres épület, valamint az abban tárolt személygépkocsi, motorkerékpár és más használati tárgyak. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók mellett a hajdúszoboszlói és tiszafüredi hivatásos tűzoltókat is riasztották az esethez. Az egységek két vízsugárral fékezték meg a lángokat, eközben két gázpalackot is sikerült kihozniuk az épületből, melyet visszahűtöttek. A tűzoltást a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Senki sem sérült meg, de jelentős anyagi kár keletkezett.

a2Fotó: katasztrófavédelem

Hétfő délelőtt egy hatméteres fa megdőlt, és a gyalogos- valamint a közúti forgalmat veszélyeztette Debrecenben, a Torockó utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével a fák kivágták.


Felborult egy autó a 33-s főúton
Hajdú-Bihar - Lángokba borult egy személyautó pénteken az M35-ösön, szombaton lánghegesztés közben tűz ütött ki egy Debrecen-közeli tanyán, vasárnap pedig összeütközött két személyautó Berettyóújfaluban. Ügyeleti híreink. Leégett az étel péntek reggel Debrecenben, a Sumen utcában, ahová a debrece...