haon-sportoldal

2008.10.07. 12:59

A Dunaferr a következő áldozat?

<p>A női élvonalbeli kézilabda bajnokság 6. fordulójában a DVSC-Aquaticumra ismét rangadó vár: Bakó Botond tanítványai szerdán 18 órától a Dunaferr otthonában vendégszerepel.<FONT color="#ff0000"></FONT><A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/a-dunaferr-a-kovetkezo-aldozat/cn/haon-news-csapo-20081007-125945"><FONT color="#ff0000">A Dunaferr játékoskerete</FONT></A><BR /></p>

A nagy érdeklődésre számot tartó meccset a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetíti.
Köztudomású, a Loki százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, míg a dunaújvárosiak három győzelmük mellett (a Vasas, a Kiskunhalas és a Békéscsaba ellen), kétszer vesztesen hagyták el a játékteret, nevezetesen a Győrtől és a Fehéréptől kaptak ki.

Bár a Debrecen 4 ponttal előrébb jár, nem szabad félvállról venniük a találkozót Uhrakováéknak.

Agresszív védőmunka

– Az elmúlt évhez képest gyengült az ellenfelünk, klasszisok távoztak tőlük és rövidebb is lett a kispadjuk, ennek ellenére hazai pályán még mindig nagyon veszélyesek mindenkire.

Csakis akkor lehet esélyünk, ha maximális felkészültséggel fegyelmezetten és alázattal kézilabdázunk. Ez a derbi egy igazi rangadó, azaz háromesélyes, de természetesen győzni szeretnénk Dunaújvárosban is – fogalmazott Bakó Botond, a Loki szakvezetője, aki kitért arra is, mi dönthet a szerdai találkozón.

– Fontos szerepe lesz a védelmeknek, illetve a gyors támadásvezetéseknek. Az biztos, hogy agresszív, sokat mozgó védekezést kell alkalmaznunk, s a győzelemhez elengedhetetlen lesz a kiváló támadójáték is.
Jó hír a csapat háza tájáról, hogy a Fehérép ellen piros lappal kiállított Daniela Crap és Hornyák Dóra nem kapott eltiltást a szövetség illetékeseitől, így mindketten pályára léphetnek a Dunaferr ellen.

  • Tabaka József az intenzíven  Video
  • Pártolói tagság: együtt a Lokiért, a sikerekért!
  • Hornyák Dóra megbüntetette a fehérváriakat
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!