Augusztus közepéig marad a korlátozás a hídon

Augusztus közepéig marad a korlátozás a hídon
Debrecen – A járdakonzolok megbontása során, a meglévő vasbetonszerkezet fizikai és kémiai tulajdonságai olyan mértékben eltértek a várt értékektől, hogy a terveket módosítani kellett.

Ez és az elmúlt időszak csapadékos időjárása nem kedvezett a munkavégzésnek, így a június végére tervezett befejezési határidőt várhatóan augusztus közepéig meg kell hosszabbítani – kaptuk a Magyar Közút Zrt.-től a választ arra a kérdésre, hogy időben be tudják-e fejezni a Homokkerti felüljáró felújítását.

Mint arról korábban beszámoltunk, a munkálatokat április közepén kezdte meg a a STRABAG–MML Kft. A mintegy 150 millió forintba kerülő beruházás során az aszfaltburkolatot felmarják, a híd szigetelését, a dilatációkat és a járdakonzolok egy részét kicserélik, a betonszegélyt, valamint a só- és korrózióvédelmet felújítják, majd a hidat teljes szélességében leaszfaltozzák.

HBN

Mikor lesznek kész a debreceni felüljárók?

Megújul a Homokkerti felüljáró

 

Képsorok helyes megjelenéséért

Tisztelt olvasóink!

Több HAON olvasó jelezte szerkesztőségünk felé, hogy böngészőjük nem jeleníti meg helyesen a hírekhez kapcsolódó képsorokat.

Tipikus hibák:

-Piros x a képek helyén

– fehér mező a nagy méretű képek helyén

A bosszúságot a java illetve flash player hibája okozhatja. A két bővítmény frissítésével ismét helyesen jelennek meg a képsorok.

A java bővítmény itt elérhető  A flash player friss verziója itt érhető el

A frissítéseket telepítőit először mentsék le a számítógépre, majd az öszes böngészőablakot bezárva indítsák el a telepítőt. A telepítések végeztével a számítógép újraindítása szükséges.