Átverés lett a Tinder-randi vége: a lány tudta nélkül került le az óvszer

Akt.:
Elka Tolhoek
Elka Tolhoek - © Fotó: Daily Mail
Ausztrália – Tinderen ismerkedett meg alkalmi partnerével az a 21 éves nő, aki csak az aktus után döbbent rá, hogy a férfi az ő engedélye és tudta nélkül, még szex közben megszabadult az elején felhelyezett óvszertől.

Elka Tolhoek az eset óta a szexuális erőszak egyik formájaként hirdeti az ellene elkövetett aljasságot, és próbálja figyelmeztetni hölgytársait a rájuk leselkedő veszélyre – írja a Daily Mail.

A fiatal ausztrál nő mit sem sejtve az előtte álló traumáról randi után otthonába invitálta a férfit, ahol szexuális kapcsolatot létesített vele. Itt és ekkor esett áldozatául annak az új trendnek, amely sajnálatos módon egyre terjed a fiatal férfiak körében, nevezetesen hogy a női partner beleegyezése nélkül, alattomos módon “lecsempészik” a gumit szex közben.

Volt egy kimondatlan megegyezésünk arról, hogy óvszert fogunk használni, de ő anélkül, hogy megbeszélte volna velem, egyszerűen levette. Rettenetesen kényelmetlenül éreztem magam utána.”

Hozzátette, természetesen nem csak az esett rosszul neki, hogy átverték, hanem az is, hogy több kockázatnak is áldozatául eshetett volna, mint például terhesség, vagy nemi betegség. A probléma az, hogy jogi szempontból nehéz bebizonyítani, hogy valójában erőszak történt.

Fotó: Daily Mail Fotó: Daily Mail ©

A társadalom megítélése szerint az az erőszak, amikor berángatnak egy nőt a bokorba és fizikailag bántalmazzák, pedig ennek valójában számos más fajtája létezik.”

Elka nem hagyta annyiban a dolgot, üzenetben kereste fel a férfit, és tudtára adta, hogy sokkolták a történtek.

Nem értette, miért akadtam ki. Az én testemről és egészségemről van szó, mégsem vont be a döntéshozatalba.”

Ennek ellenére nem tartja rossz embernek “trükkös” partnerét, a dolgot azzal magyarázza, hogy a férfiak általában véve hajlamosak a saját igényeiket előtérbe helyezni, ha szexualitásról van szó. Néhányan megjegyezték neki, hogy talán nem kellett volna ágyba bújnia egy idegennel, de meggyőződése, hogy ilyesmi akár egy jól működő kapcsolatban is előfordulhat.


Videó: Szexbotrány – Tucatnyi rendőr passzolgatta egymás között a 16 éves prostit

A most 19 éves lány, Jasmine Abuslin ügye azután pattant ki, hogy az egyik rendőrtiszt öngyilkos lett még 2015-ben: a prostituáltként dolgozó tinilány le akarta leplezni, mit művelt vele a rendőr, ám ez még csak a jéghegy csúcsa volt.

Kiderült, hogy nem jó ötlet darázsfészket dugni a vaginába

Meglepő tényleg, de egy szakember szerint nem egészséges darázsfészket dugdosni a női nemiszervbe. Máris eláruljuk, hogy miért!