ATM-ben felejtett bankjegyeket lopott ez a két fiatal

ATM-ben felejtett bankjegyeket lopott ez a két fiatal
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik az ügyben.

A Debreceni Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2018. március 24-én 15 óra 40 perc körül Debrecenben, az Ötvenhatosok terén pénzt vett le egy bankautomatából. A sértett a tranzakciót követően eltette a bankkártyáját, azonban a pénzt véletlenül az automatában hagyta. A képen látható fiatalok a férfi távozását követően másodperceken belül a bankautomatához léptek, és elvették az ottfelejtett bankjegyeket.

lopas2_Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható két férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.