Nagyvilág

2008.06.18. 12:46

Rögtön ítélet: Agyonlőtte a rendőr a gyermekgyilkost

<p>A rendőr lelőtte a gyermekét rugdosó, ütlegelő férfit.</p>

A Kaliforniai Turlockban agyonlőtte egy rendőr azt a 27 esztendős férfit, aki 1,5 éves kisfián ugrált, ütlegelte és rugdosta egy a városba vezető úton és a körülötte állók kérésének ellenére sem hagyta abba a gyermek kínzását.

Mind az úton arra haladók, mind a rendőrök számára most már örökre megválaszolatlan marad a kérdés: „MIÉRT? Miért tesz valaki ilyet a saját gyerekével?”

Royjindar Singh, megyei seriff sajtónyilatkozata szerint a gyermeket édesapja a felismerhetetlenségig megcsonkította így azonosítása, csak DNS vizsgálat alapján volt lehetséges.

Szombaton késő éjjel egy idős házaspár figyelt fel Turlocktól nem messze egy kétsávos út közepén, a forgalomban szemben álló kisteherautóra. Ahogy a házaspár közelebb ért látták, hogy az autó platóján egy férfi brutálisan ver, ráz és a földhöz vagdos egy 1,5 év körüli gyermeket. Néhány perc múlva még 2-3 autó szintén megállt és rendőrt hívtak.

A rendőr helikopter 5 perc alatt a helyszínre érkezett. Az autósoknak a rendőrség megérkeztéig nem sikerült az őrjöngő férfit megfékezniük, aki szemük láttára verte agyon, mint utólag kiderült, saját gyermekét. Mivel a férfi az intézkedő rendőrök felszólítása ellenére is tovább folytatta a gyermek ütlegelését lelőtték.

A gyermeket mentő helikopterrel kórházba szállították, ahol borzalmas sérülései és nagy mennyiségű vérvesztesége következtében egy órán belül életét veszítette.

Forrás: 5perc.hu, AP

  • Újabb földrengés Görögországban
  • Földrengéssel riogatott a hekker
  • A nap képei A nap képei 2008. 06. 17.
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!