Áthelyezik a megállót a Gázvezeték utcán

Debrecen – A Gázvezeték utca rekonstrukciója miatt a kivitelező lezárja a Mikepércsi út irányában található Gázvezeték utca elnevezésű megállóhelyet – tudatta a DKV Debreceni Közlekedési Zrt.

A munkák ideje alatt, 2018. május 12-én üzemkezdettől, várhatóan 2018. június 30-án üzemzárásig a Nagyállomás irányába közlekedő 42-es, 47-es és 47Y-os autóbuszok ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

A rekonstrukciós munkák miatt 2018. május 12. és 15. között a Gázvezeték utcáról nem lehetséges a balra kanyarodás a Mikepércsi útra, éppen ezért a 42-es és 47-es járatok a Gázvezeték utca – Epreskert utca (balra) – Mikepércsi út terelőútvonalon közlekednek. Ez alatt az időszak alatt az autóbuszok a Gázvezeték utca elnevezésű megállóhelyet nem érintik, mert ideiglenes megállóhely kialakítására nincs lehetőség.

A kereszteződés forgalomkorlátozásának feloldását követően, várhatóan 2018. május 16-án üzemkezdettől, a munkák végéig a 42-es és 47-es autóbuszok a Gázvezeték utca – Epreskert utca kereszteződés után kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

A 47Y-os autóbuszok a munkák ideje alatt az Epreskert utca (jobbra) 29. szám előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg – hívja fel a figyelmet a közlekedési vállalat.

HBN