Helyi közélet

2008.06.02. 18:30

A könyvimádat derűs napjai

<p>Debrecen – Parti Nagy Lajos Kossuth-díjas költő nyitja meg a 79. ünnepi könyvhét debreceni programsorozatát június 5-én, csütörtökön 11 órától a Kossuth téren. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/unnepi-konyvhet/cn/boon-news-fabiangy-20080603-052122"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> Sajtóközlemény</B></A> [.pdf – 73 KB]</p>

Az idei cívisvárosbéli könyvünnep díszvendége Reményi József Tamás József Attila-díjas kritikus, Szakonyi Károly Kossuth-díjas író, Szijj Ferenc és Tóth Erzsébet József Attila-díjas költők – ismerteti a Főnix Rendezvényszervező Kht. honlapja.

A június 9-éig zajló programsorozatban, a hagyományokhoz híven, kortárs irodalmunk jeles alakjaival találkozhat az olvasóközönség a könyvheti sátrakban, illetve megyénk néhány könyvtárában is, dedikálások és író-olvasó találkozók alkalmával. A díszvendégeken túl például Aczél Géza, Ballai László, Borbély Szilárd, Ferdinandy György, Háy János is elláthatja kézjegyével kedvenc köteteinket. Természetesen ezúttal sem egyedüli szereplő az írott szó, hiszen zenei és képzőművészeti kísérőrendezvények egészítik ki a könyvimádat derűs napjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában