Aszfaltozás kezdődik a Létai úton

Akt.:
Aszfaltozás kezdődik a Létai úton
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – A debreceni Létai út és a Vámospércsi út csomópontjának kapacitásbővítő átépítésével összefüggésben a kivitelező a Létai úti ágon április 13-án és 14-én (szombaton és vasárnap) aszfaltozási munkálatokat végez.

A munka elvégzése érdekében április 14-én vasárnap, 10 és 14 óra között a Létai úti ágat lezárják.

Terelőútvonal a Keresztesi és a Hétvezér utcák igénybevételével biztosított. A forgalmat a fenti időpontban jelzőőrök irányítják, az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Az aszfaltozás befejezése után az érintett útszakasz útszűkület mellett, ideiglenes jelzőlámpás irányítással átjárható lesz – tájékoztatott közleményében a debreceni önkormányzat.

Ezt az ideiglenes forgalomkorlátozást április 15-én (hétfőn) reggel 6 órakor megszüntetik, és a reggeli csúcsforgalom idejére szabadon átjárható lesz a Létai úti ág. Kisebb munkálatok még várhatóak az április 15-tel kezdődő hét folyamán az érintett munkaterületen.

A DKV Zrt. tájékoztatása szerint az aszfaltozás miatt a 41-es autóbuszok aznap az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

Kinizsi Nyomda irányába: eredeti útvonal – Faraktár utca – Hétvezér utca – Diószegi út – Láhner utca – Létai út – eredeti útvonal.

Az autóbuszok a Falóger megálllóhely után az alábbi megállóhelyeken állnak meg a terelőútvonalon: Hétvezér utca, Vasutas utca, Bihari utca, Borzán Gáspár utca, Lahner utca, Lahner utca 53. és Irányi Dániel utca.

Vincellér utca irányába: eredeti útvonal – Létai út – Láhner utca – Diószegi út – Hétvezér utca – Budai Nagy Antal utca – Ruyter utca – Szenczi Molnár Albert utca – Faraktár utca – eredeti útvonal.

Az autóbuszok a Falóger megállóhelyig az alábbi megállóhelyeken állnak meg a terelőútvonalon: Irányi Dániel utca, Schweidel József utca, Lahner utca, Diószegi út, Borzán Gáspár utca, Bihari utca, Vasutas utca.

Mindkét irányban kimaradó megállóhelyek: Komáromi Csipkés György tér, Keresztesi utca, Vadliba utca.