szon-sportoldal

2008.03.27. 14:17

Rocky Dragonnál

<p>Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 19. forduló&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/rocky-dragonnal/cn/szon-news-km_01-20080327-021515">Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 19. forduló: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A Létavértes (15.)–Hajdúnánás (11.) mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó NB III. Tisza-csoportjának soros fordulója szombaton. Vasárnap szintén 15 órától újabb hét párharc esedékes, ebből két párt szabolcs-szatmár-beregi felek alkotnak: a Várda SE a Mátészalkát, a Balkány a Nyírmadát fogadja. A Nagyecsed első idei győzelmére készül, ami nem kis feladat, hiszen több sebből vérzik a csapat, ráadásul a diósgyőri ligacsapat érkezik hozzájuk. Komoly kihívás előtt állnak az ibrányiak, ők a listavezető debreceniek otthonában szeretnének meglepetést okozni. Nemkülönben nagy dobás lenne a sényőiek részéről, ha elhoznák a három pontot a lendületben lévő Hajdúböszörmény pályájáról. A Nyíregyháza Spartacus II (6.)–Berettyóújfalu (12.) találkozót a városi stadion műfüves küzdőterén rendezik meg. Egy párban hajdú-bihariak szerepelnek: Balmazújváros (9.)–Nyíradony (16.) meccs is része a 19. forduló programjának. Érdekesnek ígérkezik a hét végi menü, lehet csemegézni a harmadosztályú bőségtálból!
19. forduló: szakvezetői várakozások

Várda SE (2.)–Mátészalka (14.)
Kocsis János, kisvárdai edző: – Sokkolt a hír, mindannyian megdöbbentünk. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Tóth Zoltánnak! Ezek után csak annyit mondhatok a meccsről, hogy remélem, sportszerű összecsapáson győz a jobbik csapat.
Papp Zsolt,mátészalkai technikai vezető: – Most már nem csak a bennmaradásért, hanem az edzőnk életéért is küzdenünk kell. Reméljük, mindenki átérzi ennek a sajátságos helyzetnek a jelentőségét, és kettőzött akarattal lép pályára.

Balkány (13.)–Nyírmada (4.)
Selyem Nándor, balkányi edző: – Vargát kiállították, Petrák a csuklóját fájlalja, kapusgondjaink vannak, ráadásul Mikhárdi is „besárgult”. Össze kell szedni magunkat, mert ettől csak jobb jöhet. A Nyírmada erős csapat, ezzel együtt nekünk a győzelem számít elfogadható eredménynek.
Szilágyi Bertalan, nyírmadai edző: – Először is jobbulást kívánok Tóth Zolinak! Olvastam Selyem Nándi panaszait a nyíradonyi vereségük után, erre azt mondom, hogy nem kell aggódnia. Ha nem teszik ki a kapukat Balkányban, azt sem veszik észre a csatáraink. Nem bántom őket, pusztán tény, hogy az utóbbi időben kívánnivalót hagy maga után a helyzetkihasználásunk. Kétszer kaptunk ki, ideje lenne újra sikerélményhez jutni.

Nagyecsed (5.)–Diósgyőri VTK II (3.)
Berettyán Gábor,nagyecsedi edző: – Sajnos, a csapat nagy része beteg, sérült vagy eltiltott. Most még nem tudom megmondani, hogy kik azok, akikre a hét végén egyáltalán számítani tudok. Azzal viszont tisztában vagyok, hogy a pályára lépők mindent megtesznek majd a győzelemért, amiben már elég régen volt részünk.

Debreceni VSC II (1.)–Ibrány (7.)
Vadon Lajos, ibrányi edző: – Ez a mérkőzés olyan, mint amikor Rocky Balboa csapott össze Dragonnal. A debreceniek a legideálisabb feltételek között készülnek, mi pedig az NB III-as szintnek megfelelő környezetben. Persze, az élet ott sem egyszerű, mert annak idején például Rocky nyert. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy Marcsek három sárgás, Fekete és Tilki pedig megsérült. Még annyit: ezúton is jobbulást kívánunk Tóth Zoltánnak!

Hajdúböszörmény (8.)–Volán-Sényő (10.)
Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – A Böszörmény jól igazolt edzőt és játékost egyaránt, ráadásul lendületben van. Érdekesség, hogy amikor Németh Károly pályaedzője volt a Nyíregyházának, akkor a játékosa lehettem, most más célért küzdünk. Mi az előző bajnokin mutatott hozzáállással bármilyen eredményre képesek lehetünk, ráadásul a labda továbbra is gömbölyű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!