Árokba navigálta az autót – a gyanú szerint ittasan és jogsi nélkül

Árokba navigálta az autót – a gyanú szerint ittasan és jogsi nélkül
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A hajdúnánási rendőrök őrizetbe vették a sofőrt – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint egy hajdúnánási férfi február 18-án 23 óra 45 perc körül az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a 3317-es számú úton, amikor a ködös időjárás ellenére nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért az árokba hajtott. A közlemény szerint a sofőr a beleset során könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a hajdúnánási lakossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, mert járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették – olvasható a police.hu-n megjelent híradásban.

Fotó: police.hu

Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság.


Hajdúdorog - A hajdúböszörményi rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit - olvasható a police.hu-n. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami február 19-én 22 óra 35 perckor Hajdúdorogon, a Nánási utcában történt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-...