Árokba löktek egy Audit a 42-esen, Böszörményben egy biciklisnek mentek neki

Árokba löktek egy Audit a 42-esen, Böszörményben egy biciklisnek mentek neki
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Két személy sérült meg balesetben kedden Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti összefoglaló.

Egy 25 éves román állampolgár március 21-én 4 óra 30 perckor Volkswagenjével közlekedett a 42. számú főúton Mezőpeterd felől Biharkeresztes irányába. A férfi járműve sebességét nem a látási és forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért fékezéskor nekiütközött az előtte forgalmi okból álló Audi típusú gépkocsinak, amely emiatt az árokba sodródott. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint az Audi típusú személygépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy férfi közlekedett március 21-én 16 óra 50 perc körül Hajdúböszörményben, a Báthory Gábor körúton az általa vezetett autóval. A 42 éves férfi a Polgár utca kereszteződésben lévő “Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a Polgár utcán a Temető tér felől a Vörösmarty utca felé haladó kerékpárosnak, akinek nekiütközött.

kp3

Fotó: police.hu

A nő az ütközés következtében kerékpárjával elesett, és az orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –