Nagyvilág

2008.10.07. 20:06

Két kislányával végzett a kegyetlen apa

<p>Szeretlek mami, te vagy a legjobb barátom – ezekkel a szavakkal vált el két kislányától a fiatal, angol édesanya. Akkor még nem tudta, hogy soha többet nem látja őket. <DIA alt="Két kislányával végzett a kegyetlen apa 2008.10.07." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_t_kisl_ny_val_v_gzett_a_kegyetlen_apa_200/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Két kislányával végzett a kegyetlen apa 2008.10.07." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A 20 éves Kerri Huges a szívszorító emlékekről mesélt a Daily Mailnek. A kislányokat hétvégi láthatásra vitte édesapjuk, majd a lakókocsiban megölte őket és magával is végzett.

Az anyuka elmesélte, soha nem fogja elfelejteni a kislányok utolsó szavait. „A gyerekeket beültettem a gyermekülésbe, a hároméves Ellie integetett, és azt mondta: szeretlek mami. A barátom vagy? – mondtam, hogy természetesen, mire ő azt felelte, - Mami, te vagy a legjobb barátom”.

Kerri ekkor látta utoljára őt, és a 14 hónapos Isobelle-t. A 33 éves férfi, David Cass egy lakókocsiparkba vitte a kicsiket, ahol megfojotta őket, majd a garázsban felakasztotta magát.

Kerri barátokkal tölötte a délutánt, nem aggódott, mert a férfi 17 óra körül felhívta, hogy még megvacsoráztatja a kicsiket, aztán viszi őket haza, és talán együtt fürdethetnék őket. „Hallottam a lányok nevetését a háttérből, Davidnek is jó kedve volt, nem gondoltam semmi rosszra” – meséli az édesanya.

18,26-kor David újra telefonált, sírt a telefonban. Kerri megkérdezte, mi történt, és mi van a kicsikkel? „David azt mondta alszanak. Megkérdezetem, hogy érted, hogy alszanak, vacsoraidő van. Mire David: örökre alszanak, és hamarosan magamat is megölöm.”

A kétségbeesett Kerri hívta az édesanyját, és a rendőrséget, hogy találják meg a férfit, és a gyerekeket, mielőtt túl késő lenne.

Pár óra múlva azonban a rendőrök szomorú hírt közöltek. A két kislányt megtalálták, de már egyiküket sem sikerült megmenteni.
Kerri elmondta még, hogy nem tud megbocsátani soha Davidnek, és valószínűleg ő ölné meg a férfit, ha nem lett volna öngyilkos a tette után.

>
· Dráma a lagzin: meghalt az ifjú feleség
·
Csipesszel gyilkolt a kamaszlány
·
Senki sem érti, mitől vérzik a kislány
·
Családirtás Los Angelesben Gyilkosság Los Angelesben 2008.09.07.
· Villám csapott egy tankolóba
· Hét éves kisfiút vakított meg 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!