Argentin sztárok a Campus fesztiválon

Argentin sztárok a Campus fesztiválon
A labdarúgó világbajnokságon eddig kitűnően szereplő argentin válogatott motorját Diego Maradonát nem véletlenül tartják a csapat tizenkettedik tagjának. Vehemens magatartásával tűzbe hozza játékosait, erőteljes kisugárzása még az ellenfél játékosait is tiszteletre parancsolja. És, hogy egy zenei fesztiválnak mi köze Maradonához? Erre kérdésre az argentin Karamelo Santo formációja a megoldás!

A zenekar az idei Campus alighanem legmesszebbről érkező és egyben legforróbb hangulatot hozó fellépője! A hatalmas latin-amerikai ország legkelendőbb zenei exportcikkét 1993-ban hozták létre, 8-10 tagú szabadcsapatukkal azóta járják a világot, keverve a ska, a salsa, a punk-rock, a latin jazz, a cumbia és a hiphop elemeit. Több ezer fesztivál- és klubfellépés nézője tanúskodhat arról a félelmetes energiáról, ami az élő fellépéseikből lejön. Dolgoztak együtt Manu Chao-val, a Ska-P zenekarral valamint David Byrne-nel is.

2007-es Antenna Pachamama lemezükkel törtek be a köztudatba, az album dalai egy év alatt sorra uralták a közép- és dél-amerikai rádiók zenei listáját!

 

Információk:

Online jegyvásárlás kedvezménnyel

A Campus Fesztivál és az OTP Nyrt. együttműködésének keretében a bank ügyfelei 15%-os online kedvezménnyel vásárolhatnak napijegyet és hetijegyet a rendezvényre!

SŐT! Aki július 15-ig online megvásárolja így belépőjegyét a fesztiválra, külön sorsoláson is részt vesz, ahol egy értékes ajándékcsomaggal lehet gazdagabb.

Jegyárak:

Elővételben július 10-ig:

Napijegy: 4500 Ft

Bérlet: 11.500 Ft

Július 10-től, és a helyszínen:

Napijegy: 4900 Ft

Bérlet: 12.500 Ft

További akciók, és jegyárusító helyszínek:

www.campusfesztival.hu

www.tex.hu