Arcfestés és Teddy Maci program a Tócóskerti Oviban

Arcfestés és Teddy Maci program a Tócóskerti Oviban
Debrecen – Mint minden ősszel, most is megrendezték az immáron tradíciónak számító egészséghetet a Tócóskerti Óvodában. A hét folyamán a sportvetélkedők és közös mozgás mellett  számos színes program segítségével nevelődtek az apróságok az egészséges életre.

A rendezvénysorozat a Diridongó együttes Egészségsziget titkai című műsorával indult a gyerekek legnagyobb örömére.   A hét közepén a „Teddy Maci” program keretében az apróságok „fehér köpeny szindrómáját” gyógyították az orvostanhallgatók, amely mellet a fogápolásról is tanulhattak az ovisok. 

Az egészség hét rendezvényeiből a szülők sem maradtak ki, ugyanis számukra két előadást is szervezett a Tócóskerti Óvoda. Az egészséges életmódról és a mozgás fontosságáról Dr. Jáki Ágnes tartott előadást, illetve “Iskolás lesz a gyermekem” című programon gyógypedagógustól kaphattak tájékoztatást a szülők az óvoda utáni élet nehézségeiről és azok megoldásairól.

Az egészséghét zárásaként vásárt tartott az óvoda, ahol a zöldségekből, gyümölcsökből készült finomságokból válogathattak az apróságok szüleikkel együtt. Az óvónénik ezúttal arcfestéssel és bohócnak öltözve lufi-állatok készítésével varázsolták el a résztvevőket. 

Nézze meg a videót és fotókat is!

Kattintson a képre és nézze meg a videót!


Kattintson a képre és nézze meg a fotókat!