Magyarország

2008.04.05. 09:37

Ragaszkodnak a zsíros állásokhoz

<p>Budapset - A koalícióból való kilépéssel az SZDSZ nemcsak a bársonyszékeket, hanem zsíros állásokat is elveszíthet - fogalmaz a Blikk.</p>

Több száz olyan szakember dolgozik különböző állami cégekben - például felügyelő-bizottsági vagy igazgatósági tanácsi tagként -, akiket a liberálisok delegáltak oda - írja a lap. A Blikk szerint a héten napvilágot látott miniszteri, államtitkári végkielégítések aprópénznek tűnhetnek majd: ha ezeket az embereket felállítják, várhatóan több százmilliót kell kifizetni a távozóknak. A bizottsági tagok - a Blikk szerint - inkább maradnának jelenlegi helyükön.

Kapcsolódó cikkek:

Ma dönt az SZDSZ a rendkívüli küldöttgyűlés összehívásáról
Szombati ülésén dönt az SZDSZ Országos Tanácsa (OT) a párt rendkívüli küldöttgyűlésének összehívásáról.

Videók a koalíciós válságról!
Az SZDSZ parlamenti frakciója azt javasolja a párt ügyvivői testületének, hogy hívja vissza a kormányból a liberális minisztereket és államtitkárokat - jelentette be hétfő délelőtt Kóka János pártelnök a frakció ülése után a Parlamentben. Az ügyvivői testület hétfő este dönt a javaslatról.

Nézze meg a videókat is az eseményekről itt!

Még több videó!
Tamás Gáspár Miklós: Történelmi igazságtétel az SZDSZ távozása
Az SZDSZ távozását a kormányból a demokrácia győzelmeként is értékelhetjük, mert a liberális párt olyan politikát képvisel, melyet a társadalom nagy többsége elutasít - vélekedett az ATV Reggeli Jam című műsorában Tamás Gáspár Miklós, filozófus, az SZDSZ egyik alapítója.

Újabb álküldött az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán?
A Hír Tv információi szerint nemcsak a Jüttner-jelentésben szereplő négy borsodi álküldött szavazott illegálisan az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán, hanem Szabolcs megyéből is legalább ketten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!