Aranyeső a Debreceni Népi Együttesnél

Aranyeső a Debreceni Népi Együttesnél
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Fölszállott a páva területi selejtezőjét június 3-án, Szarvason rendezték meg, ahol a Debreceni Művelődési Központ egyik legnagyobb közössége, a Debreceni Népi Együttes is képviseltette magát.

Az együttes Csipogó csoportja és a Pulykakakas csoport két táncosa: Hercz Lili és ifj. Hercz Vilmos mérettetett meg a versenyen.

Hajdúböszörményben június 4–5-én rendezték meg a Gyermek-és Ifjúsági Néptánc Minősítő Fesztivált, ahol a Debreceni Népi Együttes Kisprücsök, Csipogó, Pulykakakas és Ifjúsági csoportjai arany minősítést szereztek. Kimagasló művészeti teljesítményéért a Debreceni Népi Együttes együttesi különdíjban részesült.


b11

Fotó: Magánarchívum


A csoportok felkészítői Farkas Judit és Hercz Vilmos, Csontos Anna és Vámosi István, Veres Tamásné Hercz Beáta és Puskás László voltak.

– Debreceni Művelődési Központ –



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .






hirdetés