Anne Hathaway, Keanu Reeves és Daniel Radcliffe egy hajós drámában

Anne Hathaway, Keanu Reeves és Daniel Radcliffe egy hajós drámában
© Fotó: variety.com
Los Angeles – A végtelen óceánon játszódik Shane Carruth harmadik játékfilmje, amelyben Anne Hathaway, Keanu Reeves és Daniel Radcliffe is szerepet vállalt.

A variety.com beszámolója szerint a The Modern Ocean az értékes hajózási útvonalakért folyó versenyről szól. Az intrikákkal átszőtt, izgalmakkal teli történet a régi algériai kereskedőházaktól az óceán sötét mélyéig vezet.

A sztárokkal teli szereposztásban Hathaway, Reeves és Radcliffe mellett Chloe Grace Moretz, Tom Holland, Asa Butterfield, Abraham Attah és Jeff Goldblum neve is olvasható, de maga a rendező is feltűnik a filmvásznon.

A hajós thriller producere Lawrence Inglee és Eyal Rimmon, de Carruth erbp Film elnevezésű produkciós cége is beszáll a munkába.

A 43 éves Carruth előző, Upstream Color című filmje 2013-ban a zsűri különdíját nyerte a Sandance Filmfesztiválon.

Első alkotása, a Primer (Találmány) 2004-ben szintén díjazott volt az utahi Park City független filmmustráján. Carruth ezzel a rendkívül kis költségvetésű sci-fivel tört be a független film világába, ugyanis eredetileg repülőgép-szimulációs szoftvereket fejlesztő mérnökként dolgozott. A Primer egyik főszerepét is eljátszotta, sőt a film zenéjét is ő szerezte. A The Modern Ocean az első nagy költségvetésű produkciója lesz.

A cikk forrásáért kattintson a linkre!

– MTI –
hirdetés