Helyi közélet

2014.08.28. 12:18

Biciklissel ütközött, de nem állt meg segíteni

Hajdú-Bihar - Egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött Debrecen és Hajdúsámson között, a 471. számú főúton. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Hajdú-Bihar - Egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött Debrecen és Hajdúsámson között, a 471. számú főúton. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/3374/2014. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 1-jén 18 óra 30 perc körüli időben egy fehér színű Skoda Fabia vagy Favorit típusú személygépkocsi közlekedett a 471. számú főúton, Debrecen felől Hajdúsámson irányába. A gépjármű a főút és a Salakos utca kereszteződésénél balra kanyarodott, mely során nem biztosított elsőbbséget a kerékpárúton neki balról, Debrecen felől Hajdúsámson irányába közlekedő kerékpárosnak, akivel összeütközött. A 30 éves biciklis férfi a baleset következtében az út melletti árokba esett és megsérült. Az autó sofőrje megállás nélkül továbbhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a járművezetőt, illetve azokat, akik látták a cselekményt vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/ 457-040 számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában