Nagyvilág

2007.12.06. 11:51

Vélhetően az elmebeteg anya ölte meg 5 fiát Németországban

<p>Mesterségesen altatják Németországban azt az asszonyt, akit 5 kisfiának meggyilkolásával gyanúsítanak. Schleswig-Holstein tartomány Kiel városának közelében, Darry faluban szerdán bukkantak az 5 testvér holttestére.<BR /></p>

A 3 és 9 év közötti gyerekeket feltehetően előbb elkábították, majd megfojtották. A 31 éves anyát csak a boncolás eredményének ismeretében kezdik kihallgatni. A tragikus sorsú család alig fél éve költözött az észak-németországi faluba. Ez a rövid idő is elegendő volt ahhoz, hogy a település lakói megállapítsák, az anya nem képes megfelelően gondoskodni 3 és 9 év közötti gyermekeiről.

A két párkapcsolatból származó fiait egyedül nevelő asszonyra felfigyeltek már a német családvédők is, mert iskoláskorú gyerekeit gyakorta hiányos - nem az évszaknak megfelelő - ruházatban indította útnak. A pszichológusok szerint az anya önveszélyes, zavart tudatú. A közeli napokban egy másik német településen 3 csecsemő tetemét fedezték fel: abban az ügyben is az édesanya a feltételezett tettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!