HAON - PR cikk

2012.10.29. 12:05

Ma véget ér az őszi Topaukció

Itt az utolsó esély a licitálásra, ma 18 órától üt le a kalapács virtuális árverési csarnokunkban, a www.topaukcio.hu oldalon, ahol a legkülönfélébb ajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők. Ne halassza az utolsó pillanatra, licitáljon és vigye el a legjobb áron a kiszemelt terméket!

Itt az utolsó esély a licitálásra, ma 18 órától üt le a kalapács virtuális árverési csarnokunkban, a www.topaukcio.hu oldalon, ahol a legkülönfélébb ajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők. Ne halassza az utolsó pillanatra, licitáljon és vigye el a legjobb áron a kiszemelt terméket! Az árverésről a Topaukció projekt menedzserét, Laczkó Gábort kérdeztük.

Hogyan alakul az Inform Média Kft. őszi online árverése?

Laczkó Gábor: Október 18-án indult útjára az őszi Topaukció, a kínálatban több mint nyolcszáz termékkel és szolgáltatással. Mint minden korábbi aukciónkban, most is az utazásokra érkezett eddig a legtöbb licit, de jól látható, hogy kelendőek a különböző tanfolyamok, műszaki cikkek és szépségápolási szolgáltatások is. Sokan az utolsó pillanatra hagyják a licitálást, addig többnyire csak nézelődnek a termékek között, de már nekik sincs sok idejük lépni, hiszen ma este 18 órától megkezdődik az árverés lezárása. Minden egyes termék más időpontban zárul, így, ha valakinek több ajánlat is megtetszik, mindegyiket figyelemmel tudja kísérni.

Milyen változások történtek a korábbi aukciókhoz képest?

Laczkó Gábor: A rendszeres licitálóink észrevehették, hogy az utóbbi árverések során a portálunk már megújul külsővel jelentkezett. Új szoftvert használunk, nagyon fontos szempont, hogy ez nem csak a mi munkánkat könnyíti meg, de a felhasználók számára is lényegesen átláthatóbb, kezelhetőbb a felület, így igazi élménnyé teszi az egyszerű böngészést és az aukciókon való aktív részvételt, ajánlattétel egyaránt. Licitálóink számára a legfontosabb kényelmi változtatás, hogy beépült a biztonságos bankkártyás fizetési modul a rendszerünkbe, ezáltal az internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használva bárki egyszerűen és gyorsan hozzájuthat a licitnyereményéhez. A rendszer teljesen biztonságos, hiszen a fizetési folyamat nem a Topaukció oldalán zajlik, hanem átirányítjuk a vásárlót a bank 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalára, így a kártyaadatok és a tranzakció részletei kizárólag a bank számára hozzáférhetőek. A fizetést követően e-mailben küldünk tájékoztatást a tranzakció eredményéről.

Mikor találkozhatunk legközelebb a Topaukcióval?

Laczkó Gábor: Az őszi aukció lezárását követően gőzerővel elkezdjük a következő árverés előkészítését. A pontos dátum kitűzéséig még sok munkánk van hátra, de azt megígérhetem, hogy a jövő év során is több alkalommal felemelkedik majd a kalapács.

Ne feledje, már csak ez a nap, és véget ér az őszi árverésünk! Ma este 18 órától folyamatosan záródnak a termékek, a licitáláshoz szükséges regisztráció csupán pár percet vesz igénybe.

Ne maradjon le róla! www.topaukcio.hu

Sok szerencsét és jó licitálást kíván a Topaukció csapata!

Címkék#topaukció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!