„Amit az emberek leírnak, az nem mindig fedi a valóságot”

„Amit az emberek leírnak, az nem mindig fedi a valóságot”
© Fotó: Pixabay
Debrecen – „Ön szerint lehet-e hosszan tartó kapcsolatot létesíteni internet útján?” – erre a kérdésre vártunk választ olvasóinktól.

Balogh Tibor, tanuló

balogh_tibor

Véleményem szerint sokkal jobb személyesen megismerkedni valakivel. Személyes tapasztalataim is azt mondatják velem, hogy amit az emberek leírnak, az nem mindig fedi a valóságot.

Kokas Evelin, bolti eladó

kokas_evelin

Úgy gondolom, hogy egy személyes találkozás után lehet igazán megítélni bárkit is. Az interneten való ismerkedésben nem igazán hiszek, szemtől szemben kapunk valós képet a másikról.

Farkas Laura, egyetemi hallgató

farkas_laura

Az interneten az emberek teljesen más képet adnak magukról, mint a valóságban. Egyáltalán nem hiszek abban, hogy egy komolyabb kapcsolat is létrejöhetne egy online ismerkedés után.

Németi Patrik, tanuló

nemeth_patrik

Szerintem a világhálón való ismerkedés sok veszélyt tartogat, hiszen ott bármit írhatunk magunkról. A fiatalok is sokkal bátrabbak és őszintébbek az interneten, mint személyesen.

HBN|Fotók: Matey István


Az internet, az okostelefon partner lehet szinte mindenben, akár még a társkeresésben is
Debrecen - A virtuális társkereső csatornák megkönnyítik az ismerkedést, de esetükben elővigyázatosnak kell lenni. Az utóbbi évtizedben a szociális média fejlődése nagy hatással van a társas kapcsolatokra. A mai kamaszoknak teljesen természetes az online tér használata, hiszen abban a világban nő...