Amiről Önök beszélnek

Jól tudom, immár sokadik vagyok a sorban, akitől e kissé elcsépeltnek tetsző, mégis őszintének szánt szavakat hallják, mégis szeretnék sikerekben és eredményekben gazdag új esztendőt kívánni minden kedves olvasónak az új esztendőben.

Önöknek, akik napról napra, évről évre kézbe veszik megyénk kedvenc napilapját, hogy friss hírekkel, érdekes információkkal, olvasmányos eseménytudósításokkal gazdagítsák tájékozottságukat. Egy évtizedek óta előfizető mátészalkai bácsi mesélte nemrégiben, el sem tudná képzelni a szokásos reggeli kávézást Kelet-Magyarország nélkül. A Sajtó és Tanulás (SÉTA) program legutóbbi turnusában részt vett csengeri, nyírbogáti, nyírbátori és fehérgyarmati iskolák tollforgató diákjai is élvezték a közös munkát – derült ki levelükből.

 

Az elkövetkezendő 364 napban is számítunk Önökre, ahogy Önök is ránk. Örömmel tapasztaltuk: egyre több olvasónk ragad tollat, klaviatúrát vagy telefont, hogy megossza velünk negatív vagy pozitív élményeit, megoldásért kiáltó problémáit és nyomdafestéket tűrő vagy nem tűrő véleményét. Az aktuális történésekről, illetve a közelmúlt eseményeiről is rendszeresen kapunk híreket előfizetőinktől, melyek a Dióhéjban, illetve az Utánajártunk, Olvasó kérdez vagy Olvasóink írják című rovatunkban kapnak helyet. Számos javaslat érkezett karácsony táján, ki legyen a népszerű Kelet Portré rovatunk következő alanya.

 

– Palicz István –