Amikor nincs barátság

Akt.:
Amikor nincs barátság
Amikor nincs barátság - © Fotó: Derencsényi István - HBN archív
Debrecen, Berettyóújfalu – Ismét találkozik a férfi futsal NB I-ben szereplő két hajdú-bihari egylet, a sorsolás értelmében a küzdelemsorozat 19. fordulójában, pénteken 19.30-tól rendezik meg az MVFC-Berettyóújfalu–DEAC Futsal Club összecsapást.

– Mivel úgy gondoljuk, hogy a tabellán már nem igen változik a helyünk, így beiktatunk egy szezonközi felkészülést. Pár hete már más minőségű munkát végzünk, tesszük ezt annak érdekében, hogy a bajnokság végén is legyen erőnk. Így most kicsit fáradtabbak a játékosok, ez is közrejátszott abban, hogy 2–2-t játszottunk a Veszprém otthonában – osztotta meg Turzó József, az MVFC-Berettyóújfalu vezetőedzője.

– A realitás az, hogy ha egy jó meccset tudunk játszani profi újfalui ellenfelünkkel, akkor már elégedettek lehetünk. Képesnek érzem a fiúkat arra, hogy felvegyék a versenyt a Mezei-Villel, amennyiben fegyelmezettek leszünk, akár meglepetést is okozhatunk. Az előző két MVFC elleni találkozónkon bár nem mi nyertünk, de partiban voltunk, ez bizakodásra adhat okot, persze tudjuk, hogy ők az esélyesebbek. A védekezésünk azt hiszem, rendben van, azonban a helyzetkihasználásban javulnunk kéne – mondta el a Naplónak Darányi Antal, a DEAC Futsal Club vezetőedzője.

A cikk folytatását a naplo.hu-n, vagy a Hajdú-bihari Napló február 7-i számában olvashatják.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek