“Amíg itt volt a menekülttábor, sokkal veszélyesebbnek éreztem Debrecent”

“Amíg itt volt a menekülttábor, sokkal veszélyesebbnek éreztem Debrecent”
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Nézzük, olvasóink szerint kellene-e a román–magyar határon is kerítés.

– Mivel tartok a bevándorlási hullámtól, így ez a minimális védelem jól jönne. Valamilyen szinten megoldást adhat, de persze nem véglegesen – mondta el lapunknak Kiss Tamás.


Kiss Tamás Kiss Tamás ©

– Egy új kerítés jobb, mint a semmi, bár nem tudom, elég védelmet adna-e. A bevándorlást a gyökerénél kellene megszüntetni – válaszolta Rácz Dávid.


Rácz Dávid Rácz Dávid ©

Simon Zoltán szerint mivel a déli határzár is hasznosnak bizonyult, így egy újabb megépítése jó megoldás lehet arra, hogy az illegális bevándorlók ismét elkerüljék Magyarországot.


Simon Zoltán Simon Zoltán ©

– Szükségesnek tartom a felhúzását, mert legalább az is véd valamennyit. Amíg itt volt a menekülttábor, sokkal veszélyesebbnek éreztem Debrecent – nyilatkozott Kánya Orsolya.


Kánya Orsolya Kánya Orsolya ©

– Én kicsit túlzásnak érezném 120 menekült miatt egy újabb, határt lefedő kerítés építését. Ehhez ennél egy sokkal komolyabb hatástanulmányt kellene készíteni. Emiatt ellenzem az ötletet – fejtette ki véleményét Liktor Eszter.


Liktor Eszter Liktor Eszter ©

Nagy Antal meglátása alapján nem lenne jó gondolat, mivel a problémára nem egy újabb kerítés felhúzása jelenti a megoldást.


Nagy Antal Nagy Antal ©

HBN-MSZ|Fotó: Derencsényi István
hirdetés