Amfetaminnal, marihuánával kereskedtek a pallagi benzinkúton elkapott dílerek

Akt.:
Amfetaminnal, marihuánával kereskedtek a pallagi benzinkúton elkapott dílerek
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal zártak egy nyomozást két férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folyatott nyomozást R. Sándorral, valamint T. Sándorral szemben.

Az összehangolt akció keretében 2016. szeptember 26-án 13 óra körül a 4-es számú főúton, egy Pallag közelében lévő benzinkútnál a nyomozók tetten értek egy férfit, aki gyanús csomagot vett át egy másik személytől. A rendőrök elfogták T. Sándort, akinél a ruházat, gépjármű átvizsgálás, valamint a később elvégzett házkutatás során kábítószergyanús növényi származékot, illetve anyagot találtak. R. Sándort – miután személygépkocsijával elhajtott a benzinkútról, majd útközben kidobott egy gyanús csomagot a járművéből – a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai Pallag és Debrecen között fogták el.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozók a helyszíni szemle során megtalálták az autóból kidobott szatyrot, amely kábítószergyanús anyagot tartalmazott. A szakértői vélemény szerint a gyanúsítottaktól amfetamint és marihuánát foglalt le a nyomozóhatóság. A debreceni és hajdúszováti lakosokat a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozás adatai szerint a 34 és 42 éves férfiak Debrecen külterületén árusították a kábítószert. A rendőrség a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére – közölte a police.hu.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .