Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.10. 08:27

Postaládánkból: Fürdőgatya vásárlás

<p>Olyantól vár Ön társadalmi igazságosságot aki szerint az elektromos áram kedvezményes vásárlási lehetőségének sunyi elorozása nem egyéb, mint egy nyári vásáron fürdőgatyát venni árleszállítással?</p>

Egy dologban biztosan igaza van Hudákné levélíró társamnak. Egyesek, és egyre többen bizony meg-megmosolyogják Önt, és eszmefuttatását. Olyantól vár Ön társadalmi igazságosságot aki szerint az elektromos áram kedvezményes vásárlási lehetőségének sunyi elorozása nem egyéb, mint egy nyári vásáron fürdőgatyát venni árleszállítással?

Akinek a nyílt, beismert hazugság nem szégyellnivaló erkölcstelenség, hanem politikai érdem? A körmönfont "kommunikációra" pedig már annyit elpazarolt a közpénzekből, hogy a nullákat nem is győzné számolni Kedves Olvasó! Az az állítólagos hatalom megkaparintás meg kissé sántít.

A politikai vezetőket, a kormány leendő tagjait választani szokás. (Nálunk félrevezetéssel is szabad?!) Aki saját szavaival "majd beledöglik abba" , hogy nem csinál semmit, és hazudik "reggel, éjjel, meg este" (még idézni sem tud pontosan) annak 1000 év sem lenne elég ahhoz, hogy az általa, és a díszes társasága által eltapsolt lehetőségeket, a közvagyon elherdálását megmagyarázza. (A gyerekeink jövője esetleg a talán 2099-re tervbe vett euro-övezet? Vagy az "el lehet menni"?)

 A magyarázkodás talán alapos agymosás utáni állapotban lévő, vagy a totál részegség határán billegő önbecsülésüktól módszeresen megfosztott szavazógépeknek hatásos.

Bizony Ön pedig ennek nézzen utána! Higgye el, érdemes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!