Amerikai elnökválasztás – Trump új frizurával, Clinton világos kosztümökben kampányol a választás előtti hajrában

Washington – A keddi választás előtti hajrában Hillary Clinton világos nadrágkosztümökben, Donald Trump pedig új frizurával jelenik meg.

Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje a hét végén borbélynál volt és nemcsak levágatta, hanem világosabb színűre is festette a haját.

A republikánus elnökjelölt égnek álló hajától sokáig égnek állt számos választó haja is. A Trump-frizura “dinamikus formájú” volt: kicsit loboncos, szemébe hulló, hátul felkunkorodó. Most azonban – a választás hajrájában – nemcsak kijelentéseivel, hanem az új frizurájával is felhívja magára a figyelmet. Kevésbé narancsszínű, inkább őszesebb lett a hajszíne, s rövid, férfias frizurájával a kommentárok szerint határozottan rendezettebb Trump jelenik meg az utolsó kampányrendezvényeken.

A mindenre figyelő elemzőknek nem kerüli el figyelmét az sem, hogy Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje – akiről köztudomású, hogy szerelmese a nadrágkosztümöknek – a kampány finisében világos, pasztellszínű kosztümökben jelenik meg. Mályvaszínű, égszínkék, csontfehér nadrágkosztümöt ölt, s komoly elemzők foglalkoznak ennek magyarázatával. Állítják: Clinton tudatosan dönt e színek mellett, mert ezek lágyságot és optimizmust sugároznak. A demokrata párti jelölt pedig a kampány finisében olyan elnök imázsát akarja sugallni a választóknak, aki optimista nemcsak a saját esélyeit, hanem az ország jövőjét illetően is.

– MTI –
hirdetés