Amerika csúcskutyája nyitotta meg a Wall Streeti kereskedést

Amerika idei csúcskutyája nyitotta meg csütörtökön a kereskedést a New Yorki értéktőzsdén.

Sadie, a skót terrier a gazdája segítségével nyomta meg egyik mancsával azt a gombot, amely megszólaltja a kereskedés kezdetét jelző hagyományos kisharangot.

Sadie a 134 éves múltra visszatekintő amerikai kutyaversenyen a best in show, vagyis a fajtáktól független csúcskategória győztese lett New Yorkban. A négyéves nőstény a Westminster Kennel Club New York-i bajnokságán bizonyult a legjobbnak helyi idő szerint kedden. A hivatalosan a Roundtown Mercedes of Maryscot néven ismert ebről azt mondta a legfontosabb kategória bírája, hogy “mindene megvan, ami csak kell, mivel ő a tökéletes kutya, és ilyennek kell lennie egy skót terriernek.”

Sadie, aki a szakértők és a bukmékerek körében is az elsőszámú favorit volt, a csütörtöki Wall Street-i harangozásra tévé fellépésekkel melegített be. Gazdájával sorra látogatták a beszélgetős műsorokat, például a CBS-ben, ahol annyira fontosnak tartották a kutya keddi győzelmét, hogy mögé sorolták vendégként Leonardo DiCaprio-t.További hírek a Nagyvilág kategóriából

Sporthírek