Amatőr darts kupát rendeztek Debrecenben

Amatőr darts kupát rendeztek Debrecenben
© Fotó: Cívis Darts Sportegyesület
Debrecen – Október 18-án nagyszabású egyéni amatőr steel darts versenyre került sor a Belvárosi Közösségi Házban a Cívis Darts Sportegyesület rendezésében. A helyszínt a Debreceni Művelődési Központ biztosította, a Magyar Darts Szövetség jóvoltából pedig professzionális versenykörnyezetet hozhattunk létre.

Az Amatőr Kupát azok számára hirdettük meg, akik nem rendelkeznek a szövetség hivatalos versenyengedélyével. Minden kezdő, illetve hobbi darts játékos kipróbálhatta magát egy nem hétköznapi verseny keretei között.

Délelőtt 10 órakor 31 nevező ragadott nyilat és kezdte meg a játékot az első helyezettnek járó kupa elnyeréséért. A verseny vigaszágas kieséses rendszerben zajlott, ahol a játékosok egy meccs elvesztése után, a vigaszágra kerülve újabb esélyt kaptak a döntőbe jutásra. Ezzel a lehetőséggel élt Pataki László, aki a döntőben az egyenes ág győztesével, Szabó Róberttel küzdhetett meg az Amatőr Kupa megnyeréséért. Szabó izgalmas meccset játszhatott, de végül alulmaradt Patakival szemben.

A kisebb létszám ellenére fokozott izgalom és rendkívüli hangulat kísérte végig a versenyt. A döntő menetét Herman Sándor közvetítette a jelenlevőknek, aki ezzel egy országos verseny színvonalát és légkörét hozta el a versenyzőknek és az érdeklődőknek.

Minden játékosnak gratulálunk és köszönjük a részvételt!

Az eredmények:

1. Pataki László
2. Szabó Róbert
3. Kórós Ádám
4. Venczel Roland

– Cívis Darts Sportegyesület –