Álommeló: lazulás 55 macskával egy festői görög szigeten – és még fizetnek is érte

Álommeló: lazulás 55 macskával egy festői görög szigeten – és még fizetnek is érte
© Fotó: Facebook / God's Little People Cat Rescue
Görögország – Viszont nagyon úgy néz ki, elkésett, ha eddig nem jelentkezett.

A God’s Little People Cat Rescue nevű macskamentő szervezet augusztus elején elég meggyőző álláshirdetést tett fel saját Facebook-oldalára. A leendő munkavállalónak a szöveg szerint egy Szírosz nevű görög szigetre kellene költöznie, hogy az ott élő egész pontosan 55 darab macskára vigyázzon.

cat2Fotó: Facebook / God’s Little People Cat Rescue

Az egyik alapfeltétel – nem túl meglepően – az, hogy a jelentkezőnek szeretnie kell a macskákat. A további teendők közé olyan dolgok tartoznak, mint például a cicák etetése, simogatása, gyógykezelése, és nagy baj esetén az állatorvos értesítése. Emellett a vadabb és antiszociális macskákat is tudni kell megfelelően kezelni.

cat5Fotó: Facebook / God’s Little People Cat Rescue

A munkavállaló ezért cserébe ingyen lakhatást (rezsivel együtt), és egy hónap elteltével fizetést is kap.

A posztban időközben jelezték, hogy több jelentkezést már nem fogadnak el, így valószínűleg már ki is választották a szerencsést, aki valamikor október elején kezdhet.

Forrás: BrightSide / Facebook


Budapest - A macskák és gazdáik közötti kommunikációt vizsgálták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszékének kutatói. A százötvenhét macskatulajdonos megkérdezése után megállapították, hogy minél magasabb értelmi képességet tulajdonítanak a gazdák a macskáknak, általában annál tö...