Sport

2014.10.09. 15:20

Megtapasztalták a Főnix Csarnok légkörét

Debrecen - Jól sikerült a szerdai főpróba, elégedettek a magyarok.

Debrecen - Jól sikerült a szerdai főpróba, elégedettek a magyarok.Magyarország női kézilabda-válogatottja 28–22–re legyőzte Romániát a debreceni Főnix Csarnokban, amely létesítmény is helyszínül szolgál majd a decemberi kontinenstornán.

Az összecsapás egyik főszereplője Herr Orsolya volt, aki bravúrt bravúrra halmozott, ami láthatóan biztonságot és plusz erőt adott a csapattársainak.

– Ez az egyik állomása volt a heti munkának, ugyanis hétfőn és kedden is két-két edzést tartott a kapitány. Szerettük volna a begyakorolt taktikánkat a pályán is megvalósítani. Hatalmas ez a csarnok, jó érzés volt itt lenni, akkor pedig pláne az lesz, amikor telt ház fogad majd bennünket.

Hasonló véleményen volt Szamoránsky Piroska is. – Igazi élmény volt a Főnix Csarnokban játszani. Várjuk az Európa-bajnokságot, ahol reméljük, minél több győztes meccsen hagyhatjuk el ezt a pályát – taglalta a beállós.

Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya sok pozitívumot látott a felkészülési meccsen. – A saját magam által elképzelt változtatásokat nagyrészt tudtam tartani. Volt egy-két gyengébb teljesítmény, ami miatt nem volt egyszerű, de többségében elégedett vagyok. Rendkívül köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek megnézni ezt a felkészülési mérkőzést. Bízom benne, mindenki elégedett volt, s remélem találkozunk decemberben.

HBN-DZST


Debrecen - A magyar válogatott sima győzelmet aratott Románia felett a Főnix Csarnokban. tovább »


A magyar női kézilabda-válogatott főleg kitűnő második félidei védekezésével 28-22-re nyert a román csapat ellen Debrecenben, a decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő csapatok mérkőzésén. Görbicz Anita tizenkét találattal járult hozzá a sikerhez. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!