Állt a bál Hajdúdorogon…

Akt.:
Állt a bál Hajdúdorogon…
© Fotó: Kerékgyártó Krisztián
Hajdúdorog – A hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Gimnázium január 23-án tartotta hagyományos alapítványi bálját. Ez a mostani alkalom sokkal több volt egy hagyományos bálnál, hisz az iskola ezen az estén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját.

Az est folyamán két neves sztárvendég is szórakoztatta a megjelenteket: Csepregi Éva és a Desperado zenekar adott műsort. A bál fénypontja a jubileumi évfordulóra készített torta volt, melyet az Oktatási Központ intézményvezetői, valamint a város polgármestere, Csige Tamás közösen szelt fel.

A minden évben nagy sikerrel megrendezett bálnak még soha nem volt ennyi vendége. Az eddigi létszámot több mint duplájára emelve, közel ötszázan ünnepelték együtt az intézmény negyedszázados jubileumát. Sok szülő és számos volt diák is megjelent a bálon, és hajnalig ropta a táncot. A vezetőség több hónapos kemény szervező munkája mellett mindenképpen meg kell említeni a tantestület példátlan összefogását, akik egész éjszaka lelkesen segédkeztek, hogy a bál a lehető legjobban sikerüljön.

Az est folyamán befolyt bevételt a Szent Bazil Oktatási Központ interaktív iskolai eszközök beszerzésére fordítjuk – tette hozzá Szilágyi Gábor igazgató.

HBN
hirdetés