Állásbörze és karriernap a Debreceni Egyetemen

A tavalyi rendezvény is sok érdeklődőt vonzott
A tavalyi rendezvény is sok érdeklődőt vonzott - © Fotó: HBN
Debrecen – Ne bízd a véletlenre a jövődet, építsd tudatosan a karrieredet! A Debreceni Egyetem ismét állásbörzével és karrier-tanácsadással segíti hallgatóit.

Több mint 500 négyzetméteren csaknem 100 kiállító, 12 tanácsadó cég és 60 pályaorientációs szakember várja az érdeklődőket az egyetem állásbörzéjén április 22-én 9 órától. A Főépület Díszudvarán felállított standokon multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, munkaerő-közvetítésre és -toborzásra szakosodott cégek, egyesületeket, tanácsadók, valamint nyelvtanítással foglalkozó, külföldi diákmunkákat és önkéntes programokat kínáló szervezetek is képviseltetik magukat.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az aktuális álláslehetőségekkel, emellett szakmai gyakorlati helyekre, gyakornoki és frissdiplomás programokra, vállalati ösztöndíjakra is jelentkezhetnek. Aki pedig még nem tudja pontosan, milyen irányba induljon el, milyen kvalitásai vannak, mit mutat a kézírása, vagy hogyan kell jó pályázati anyagokat készíteni, az ingyenesen igénybe veheti a tanácsadásokat. A rendezvényen a pályaorientációról, a megnyerő önéletrajzról és a jó motivációs levél titkairól is lehet faggatni a szakembereket, az egyetem fiatal pszichológusai pedig önismerettel kapcsolatos kérdésekre válaszolnak.

Az állásbörzén nemcsak a végzős hallgatók, hanem az alsóbb éves diákok és a már diplomával rendelkező látogatók is hasznos információkat kaphatnak a pályaválasztással és a karrierépítéssel kapcsolatban.

A rendezvényről bővebben ezen a linken tájékozódhatnak.

– unideb.hu –
hirdetés