HAON - PR cikk

2016.12.15. 12:13

Nem tetszik, elromlott, hibás a karácsonyi ajándék?

<strong>Kérje fogyasztóvédők díjmentes segítségét az igényérvényesítésben karácsony előtt és után is.</strong>

Kérje fogyasztóvédők díjmentes segítségét az igényérvényesítésben karácsony előtt és után is.

Független tanácsadóktól kérhetünk ingyenes tanácsadást. A fogyasztóvédők célja az, hogy segítsék a tudatos döntéshozást, és a panaszok rendezését.

A Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodahálózat csapattagjai azért dolgoznak hogy a fogyasztókat és vállalkozásokat támogassák. A feladatuk, hogy szakmai tanácsaikkal elősegítsék azt, hogy a tudatos és magabiztos fogyasztók a fogyasztói társadalom előnyeit használhassák ki, és a vállalkozások a piaci verseny tisztességes résztvevőjeként harcoljanak a fogyasztók kegyeiért.

Szakszerű válaszokat és tanácsot adnak fogyasztói és vállalkozói kérdésekre. Akik online vagy személyesen felkeresik a GVTI csapat irodáit, azoknak díjmentesen adnak tanácsot, akár a szerződés megkötése előtt, akár azután, hogy a probléma házhoz állt. Az egyénre szabott, teljeskörű tanácsadáson túl segítenek, jogérvényesítési kérdésekben is.

„Minden rendelkezésünkre álló eszközzel arra törekszünk, hogy tanácsadó irodáinkban, rendezvényeinken és a tájékoztatás egyéb módjain is segítsük a fogyasztói kultúra terjedését, a tudatos fogyasztói döntéshozatalt és a hozzánk betérők panaszainak hatékony és gyors rendezését” – mondta el dr. Hajnal Zsolt, a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda szakmai vezetője, a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületének elnöke.

Szakterületeik: megtévesztő reklámok, szavatosság és jótállás, üdülési jog, termékbemutatók, fogyasztói csoportok, internetes vásárlások, jelentős piaci erővel való visszaélés, utazási szerződések, csomagküldő kereskedés, üzletfelek megtévesztése.

Kérdéseivel forduljon a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda munkatársaihoz, akik díjmentesen segítenek személyesen, telefonon, online fogyasztóvédelmi és versenyjogi problémák kezelésében:

Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty utca 13. II. em., 203. (a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében) E-mail: [email protected], Tel: +36 52 500 731

Ügyfélfogadási idő: H, Sz: 12:30 – 16:30, K, Cs, P: 9:00 – 13:00. www.fogyasztovedok.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!