Akon is jön az idei Campusra – Itt vannak az első nevek!

Akt.:
Akon
Akon - © Fotó: AFP / Fadel Senna
Debrecen – Facebook-oldalán jelentette be a Campus Fesztivál, hogy idén nyáron a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass koronázatlan királya, Sigma és a Téglás Zoli vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik. A négynapos rendezvény legnagyobb sztárvendége pedig az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz.

Aliaune Thiam, ismertebb nevén Akon a legsikeresebb előadók közé tartozik. Slágereivel meghódította a világot, eddig olyan gigasztárokkal készített már közös felvételt, mint Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Gwen Stefani, David Guetta, Flo Rida, Whitney Houston, vagy Michael Jackson. Slágerlistás dalai a YouTube-on több száz millió kattintást értek el. Az utóbbi években a saját dalok helyett inkább betársult egy-egy projektbe; a legfrissebb ebből a Campus egyik korábbi sztárfellépőjével, Bob Sinclairrel közös dala, a „Til The Sun Rise Up”.

Akon amikor épp nem zenél, fontos ügyeken dolgozik. Olyan fiatal mérnököket, tudósokat támogat, akik segítségével, napenergiával megtermelt elektromossághoz juthatna több mint 600 millió embert Afrikában.

Akon, Sigma, R3hab és az Ignite mellett kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is – olvasható a szervezők közleményében.

Megannyi magyar kedvenc látható majd a debreceni Nagyerdőn, Majka & Curtis, Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, Szabó Balázs Bandája, Akkezdet Phiai, Brains, az idei Campuson rekordszámú, több mint kétszáz hazai koncert várható. A Campus Fesztivál az elmúlt évekhez hasonlóan a Nagyerdei Stadionban és környékén egyedülálló infrastruktúrával várja majd a látogatókat 2018. július 18-tól 22-ig.


Fotó: Facebook / Scooter
Debrecen - Ismét fergeteges buli készülődhet a Nagyerdőn. A tavalyi évhez hasonlóan, a 90-es évek újabb gigasztárja szórakoztathatja a fesztiválváros közönségét, ugyanis meg nem erősített hírek szerint Debrecen is a 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked turné állomásai között szerepel. A s...