Akkor lássuk, mi történt csütörtökön!

Akkor lássuk, mi történt csütörtökön!
Debrecen – Hideget-meleget zúdított ránk ez a fülledt május végi nap, hírt hoztunk Önöknek nem csak a debreceni reptérről, de a törvényszékről és az egyetemről is. Napközben egy sajnálatos baleset részleteiről számoltunk be, a délután azonban csodásan végződött, hiszen csokijégkrémeket tesztelhettünk. Eláruljuk mit tapasztaltunk, alább találják a részleteket.

Az egyetem megmentené gyakorlóiskoláit
Debrecen – A jövő hét végéig dönt az emberi erőforrások minisztere a felsőoktatási intézmények fenntartásában lévő közoktatási intézmények átszervezéséről.

gyak2_


Használjuk saját belső „drogunkat”!
Debrecen – A szakember szerint a szerhasználat azt is feledteti velünk, amit egyébként tudunk.

Drug Addicts In Afghanistan Struggle To Rehabilitate


Belekóstoltunk a nyárba – Nyolcféle csokis jégkrémet teszteltünk
Mitől rózsa ízű egy csokifagyi? Melyik jégkrémnek olyan az íze, mintha annak dobozában korábban pörköltöt tároltak volna? A kollégák megmondják! Aztán kiderül az is, milyen az igazán jó csokoládés jégkrém.

teszt


Nem vég-, csak egy állomás az újabb három járatindítás
Debrecen – Az új vonalakkal a Wizz Air már 22 országba repül Magyarország két repteréről.

debi


Elítélték a férfit, aki halálra gázolta kollégáját
Debrecen – A Debreceni Törvényszék másodfokon jogerősen döntött az Sz. Antal ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folyó büntetőügyben. A vádlott 2013 januárjában tolatás közben a szemétszállító autóval nekinyomta kollégáját egy villanyoszlopnak Hajdúsámsonban, a férfi belehalt sérüléseibe.


Felborult egy utánfutós teherautó Debrecen határában
Debrecen – Egy utánfutót vontató teherautó felborult és a kisvasút sínjét is elzárja Debrecenben, a 48-as főúton, a Vámospércsi úton.

baleset


Nyerjetek a Maszekban egy bulit a tablótokkal!
Tablóverseny. Az érettségi utáni buli életre szóló közösségi élmény, amit még sokáig emlegettek majd a haverokkal, osztálytársakkal. Nem mindegy azonban, hogy hol és milyen lesz, s pláne, hogy mennyibe „fáj”. Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, idén a cechet a Napló állja?

tablo
<

hirdetés