Akik egészséges helytállásból mutattak példát

Két bajnoki cím és egy dobogós helyezés, első és negyedik helyezés a Magyar Kupákban, újabb BL-szereplés. Ezzel a mérleggel büszkélkedhetnek az elmúlt szezon után a TEVA-VasasPlaket, a TEVA-GRC és a DVSC-TEVA csapatai. Mindhárom szponzorált csapatának szívből gratulál a Teva Magyarország Zrt.

Az idei év legkiemelkedőbb eredményét a DVSC-TEVA labdarúgócsapata érte el: a Ligakupában és a Nemzeti Bajnokságban elért első helyezés után a Magyar Kupa döntőjében is győzelmet aratott. Ezzel a kiemelkedő eredménnyel nem csupán a Szuperkupa automatikus győztese lett, de a hazai futball történetében az első, amely egy évben mindhárom kiírást megnyerte. Hét éven belül immár öt bajnoki címmel büszkélkedhet a csapat, a Bajnokok Ligája 2010/11-es kiírásában pedig a főtáblán kezdi meg szereplését.

Rózsa András, a Teva Magyarország vezérigazgatója elismerő szavakkal méltatta a vállalat által támogatott csapatokat: „Kevés örömtelibb pillanat van annál, mint amikor a közös sikerben osztozhatunk másokkal. Az idei évben „duplán tripláztunk”, hiszen a három csapat sikerei mellett a debreceni labdarúgók három trófeával örvendeztették meg a szurkolókat. A hazai sportélet támogatása szívügyünk, és boldogan látjuk, hogy ezáltal hozzájárulhatunk az együttesek eredményes szerepléséhez.”

Címkék: , , , ,