„Aki nem bújik be az oroszlán barlangjába, nem szerezhet oroszlán kölyköt”

Akt.:
„Aki nem bújik be az oroszlán barlangjába, nem szerezhet oroszlán kölyköt”
© Fotó: Égerházi Péter
Hajdú-Bihar – Négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó Megye II-es bajnokság tizenhatodik fordulójának szombati játéknapján. Íme az eredmények!

Bocskai SE Vámospércs–Ebesi S.B.K.E. 3–1 (1–0)

100 néző Vezette: Tatár I. (Fazekas M., Menyhárt B.)

Vámospércs: Kolompár J. – Vincze V., Nánási D.(Zsupos J.), Kolompár K., Führer L., Kiss T., Kolompár R., Balogh S., Tóth G., Károlyi A., Kolompár K. Edző: Oláh Sándor.

Ebes: Kovács I. – Vezendi P., Kovács B., Simon N., Almási A., Sági J., Bálint T., Nagy Z., Andirkó I., Szabó Z., Szűcs N.(Kurucz P.) Szakosztály vezető: Kovács Imre.

Gól: Károlyi A., Kiss T., Kolompár K., illetve Szűcs N. Jók: Az egész csapat. Ifi: 2–0.

Oláh Sándor: –Később nyilatkozik.

Kovács Imre: –Köszönjük szépen a korrekt játékvezetést! A vereség ellenére gratulálok a csapatomnak! Ilyen mentalitással elérhetjük a célunkat. Külön gratulálok Bálint Tamásnak a felnőtt csapatban való bemutatkozásához, ami nagyon jól sikerült! Gratulálok Szűcs Norbinak az első nagy pályás góljához! További sok sikert kívánok a Vámospércsnek!

Le–Petit–DSC–Egyeki SBSE 4–3 (1–2)

50 néző Vezette: Buczkó B.(Benedek Zs., Áncsán Gy.)

Debrecen: Nagy B. – Csurgó Á., Fehér J., Károlyi N., Kovács K.(Dobrán Cs.), Szvára I., Molnár B.(Taricska G.) (Nagy Z.), Gyulai R., Frida Gy., Kiss R., Nagy N. (Ungvári M.) Edző: Nagy Róbert.

Egyek: Papp Z. – Kun K., Farkas A., Kovács Zs., Farkas L., Zsólyomi D., Lipták M.(Környei M.), Farkas Cs.(Papp R.), Len Sz., Kiss J., Farkas Z. Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Frida Gy., Kiss R. (3), illetve Len Sz. (2), Farkas Z. Jók: Mindenki, Kiss R. a mezőny legjobbja, illetve Len Sz. Ifi: 4–1.

Nagy Róbert: – Csak a végeredmény számít, az odáig vezető út nem! Küzdelmes meccsen vagyunk túl, egy érdekes mérkőzés alakult ki a végére. Megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Aki nem bújik be az oroszlán barlangjába, nem szerezhet oroszlán kölyköt. Köszönjük a korrekt játékvezetést! Észre vehetné mindenki, ha kulturáltak a szurkolók nincsen semmi probléma! További sok sikert kívánok az Egyek csapatának!

Farkas Zoltán: – Sajnos a mai meccsen elszórakoztuk a lehetőségeinket, a szünetre le kellett volna rendeznünk ezt a meccset, annyi helyzetet hagytunk ki. Sajnos a futball törvénye most is bekövetkezett, a sok helyzet megbosszulta magát. Nem akarom elvenni a hazaiak érdemeit, de ezt a meccset nem ők nyerték meg, hanem mi buktuk el. Gratulálok a hazaiaknak ahhoz, hogy felépítették ezt a klubbot!

Józsa SE–Görbeházi K.S.E. 5–1 (2–0)

50 néző Vezette: Mészáros Cs.(Hadházi I., Molnár L.)

Józsa: Szász B. – Nyerges D.(Szabó M.), Ale M., Szilágyi I., Dr. Valóczki J., Papp R., Zombor S.(Ilocki Á.), Borbíró D., Bazsó O., Szabó J., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Görbeháza: Nagy Cs. – Toronyai L.(Szilágyi K.), Varga B., Hajdu R., Siket Gy., Fábián Sz.(Fülöp A.), Tóth P.(Kiss S.), Ilyés Z., Pók D., Nyakas R.(Baranyi A.), Ronkovics T. Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Nyerges D., Brehószki B., Papp R., Borbíró D. (2), illetve Pók D. Jók: Senki. Ifi: 4–5.

Szabó László: – Az első negyedórában a csapat a megbeszéltek alapján játszott, egy szép góllal sikerült a vezetést megszerezni. Jó volt látni, hogy nagy önbizalommal és a focihoz illő alázattal és akarattal futballoztak a fiúk. A második félidő elején a Görbeháza nyomás alá helyezett bennünket, de egy negyedóra után ismét átvettük az irányítást és mi futballoztunk jobban. Gratulálok a csapatnak! A csapat a képessége alapján elérhet egy nagyon jó helyezést a bajnokságban, amennyiben ugyanilyen elszántsággal és akarattal játszanak a jövőben is.

Szolnoki Attila: – Ezen a mérkőzésen, mint csapatként, mint egyénileg nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Nem tudom, mi az oka, keresem a megoldást, nagyon nehéz, de fel kell dolgozni, ez a vereség a miénk. Gratulálok a Józsa csapatának, ők maximálisan kihasználták a mi gyengeségeinket, hibáinkat és megérdemelten nyerték meg a találkozót!

Hajdúhadház FK–Nyíracsád Petőfi SE 4–1 (2–1)

60 néző Vezette: Hajdú I.(Géhl B., Gyarmati I.)

Hajdúhadház: Kiss L.(Nagy S.) – Lakatos L., Horváth A., Gábor L., Dancsi J., Hadházi D.(Szabó A.), Fekete I., Halder P., Offra T.(Papp M.), Kovács G., Rostás M. Edző: Pintér István.

Nyíracsád: Balogh L. – Tóth Á., Keczán J., Jakab N., Gugg K., Lakatos L., Balogh T., Sebők A.(Sándor B.), Bilda J., Keczán D., Dobrai G. Edző: Patalenszki József.

Gól: Halder P., Gábor L., Horváth A., Dancsi J., illetve Keczán D. Jók: Nagy S., Kiss L., illetve Az egész csapat. Kiállítva: Dancsi J.

Pintér István: – A múlthéten azt nyilatkoztam, hogy felejtsük el gyorsan a mérkőzést, most nincs mit elfelejteni!

Patalenszki József: – Az ezer sebből vérző csapatom ma a bajnokaspiráns ellen maximálisan helytállt. A meg nem jelent játékosoknak üzenem, hogy Nyíracsádon volt csapat és lesz is!További hírek a Sport kategóriából