Aki látta ezt a biciklit, feltétlenül jelezze

Keresik a képen látható kerékpárt
Keresik a képen látható kerékpárt - © Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a kerékpárnak a megtalálásához, amelyet egy debreceni társasházból tulajdonítottak el.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/907/2015. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2015. március 31-én egy Hortobágy utcában található társasház egyik lakásából egy lezárt kerékpárt tulajdonított el.

Az eltulajdonított női kerékpár, amelyről a rendőrség fényképfelvétellel rendelkezik élénkzöld színű, Budapest SCHWINN feliratú, elöl és hátul kosár van rajta.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek az elmúlt időszakban a képen látható kerékpárt megvételre kínálták, vagy tud annak hollétéről, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától -16 óráig, pénteken: 8 órától -13 óráig), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés