“Aki eddig a Törökországba való költözést fontolgatta, az most biztos, hogy kétszer meggondolja”

“Aki eddig a Törökországba való költözést fontolgatta, az most biztos, hogy kétszer meggondolja”
© Fotó: Getty Images
Debrecen – A meghiúsult törökországi puccskísérlet a debreceniekben is gondolatokat ébresztett – most kiderül, errefelé mennyire aggódnak az ottani helyzet miatt.

– Valószínűleg azért lázadtak fel, mert elégedetlenek a kormány munkájával. Bízunk benne, hogy nálunk a nem tetsző intézkedések nem vezetnek idáig – vélekedett Pataki László.


Pataki_Laszlo

Pataki László


– A világ és az ország szintjén minket is érint majd a probléma – mondta Szabó Boglárka.


Szabo_Boglarka

Szabó Boglárka


– Szövetségi rendszeren belül nem gondolnám, hogy kialakulhatna ehhez hasonló puccs, az amerikai támaszpontoknál nem szeretnék kihúzni a gyufát – hallhattuk Bagossy Attilától.


Bagossy_Attila

Bagossy Attila


– Turisztikailag már eddig sem álltak valami jól, ezzel a kísérlettel pedig lehet, hogy végleg elásták magukat – felelte kérdésünkre Lakatos István.


Lakatos_Istvan

Lakatos István


– Aki eddig a Törökországba való költözést fontolgatta, az most biztos, hogy kétszer meggondolja. Azonban ugyanez mondható el az üzleti utakról is – nyilatkozta Iványi–Nagy Gábor.


Ivanyi-Nagy_Gabor

Iványi–Nagy Gábor


– Hallottam a történtekről, de különösebb figyelmet nem szenteltem neki. Nem tudom, hogy mit jelenthet majd ez a NATO szempontjából. Korábban sem szívesen látogattam volna el Törökországba, azonban most még kockázatosabbnak tartanám az utat – válaszolta kérdésünkre Besenyei Szabolcs.


Besenyei_Szabolcs

Besenyei Szabolcs


HBN|Fotók: Matey István
hirdetés