Akár hagyomány is lehet a keresztesi kertünnepből

Biharkeresztes – A tudásszerzést, a tudásmegosztást szolgálja, valamint a közösségi élet színtere az az iskolakert, amelyet a biharkeresztesi Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény egy sikeres pályázat eredményeként alakított ki.

Az eddig elvégzett munkát november 6-án tartott kertünnepen tekintették meg a vendégek.

A rendezvényt az iskola tanulóin kívül a város és intézményeinek vezetői, szülők, és más érdeklődők is megtisztelték jelenlétükkel. Az egész délután zajló eseményen Leskó István növényorvos és Leskó Istvánné okleveles kertészmérnök, valamint Lupócz Zoltán okleveles agrármérnök szakmai előadásait hallgathatták a jelenlévők. Ezen kívül faültetés, háztáji termékkóstolók, és különböző csapatversenyek – gyümölcs- és zöldségkompozíciók, valamint vidám szendvicsek készítése, illetve ügyességi vetélkedők – tették változatossá a programot.

HBN–NKM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés