Ájultra adagolta magát heroinnal egy anya az autóban, mialatt kisgyereke a hátsó ülésen sírt

Akt.:
Ájultra adagolta magát heroinnal egy anya az autóban, mialatt kisgyereke a hátsó ülésen sírt
© Fotó: cnn.com
USA – A nő ájultan ült a volán mögött mialatt a kisfiú is az autóban volt. A rendőrök vették észre őket.

Megrázó fotó került nyilvánosságra, amelyen egy, az Indiana állambeli Hope-ban élő nő a heroin túladagolástól ájultan ül a volán mögött, kezében fecskendőt szorongatva, mialatt kisgyereke a hátsó ülésen sír. A 25 éves Erika Hurtre és a kisfiúra még október 22-én, szombaton este bukkantak a rendőrök egy parkolóban.

A nő szervezetében narkotikumot mutattak ki és életveszélyes állapotban szállították a Columbus kórházba. Az asszonynak most felelnie kell azért, hogy kábítószer használathoz szükséges eszközöket találtak nála, valamint elhanyagolta gyermekét. A 10 hónapos gyerek a nagymamához került. Jami Smith, a nő édesanyja elmondta, hogy lánya két éve tisztán élt és a múlt hónap elején jött ki a rehabilitációról.

(CNN)


Videó: Megdöbbentő! Alvó gyerekek között is járkáltak a betörők

Nem mindennapi éjszakai betörést rögzített egy családi ház biztonsági kamerája az Egyesült Államokban. A lakók békésen aludtak, amikor a rablók kifosztották őket. Amikor másnap felfedezték, hogy kirabolták őket, és visszanézték a kamera felvételeit, a szülők rémülten látták, hogy a betörők alvó gyerekeik között is járkáltak.

Az élete árán mentett meg egy lányt a 13 éves fiú

Nagy-Britannia – Lee Henry a barátaival épp átkelt az egyik dublini kereszteződésen szombat este, amikor bekövetkezett a tragédia: egy autós nem vette őket észre időben, és az úton átkelő fiatalokba hajtott.
hirdetés