Ajándékként – magyarnóta-bál

Debrecen – A leghíresebb magyarnóta-énekesek, Jeremiás Béla és cigányzenekara, valamint a Pénzes Trió várja az ország első magyarnóta-bálján szórakozni vágyókat február 27-én, szombaton 18 órától a Lovardában.

Hagyományteremtő szándékkal indul útjára a magyar nóta jegyében szervezett bál a jövő hét szombaton, ahol a szívhez szóló dalok mellé természetesen ízletes vacsora és pompás italok is járnak. A panyolai fogadópálinka és az előételként fogyasztható mini töltött káposzta után a fokhagymás sült kacsacomb párolt káposztával, forgatott burgonyával, vagy a sertésszelet Budapest-módra párolt rizzsel, esetleg a vegetáriánus menü és a finom desszertek egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy sokan nem csupán mulatni, hanem a legbensőségesebb családi ünnepeket kívánják a bálon szeretteik körében megtartani.
„Már több születésnapot, névnapot, házassági évfordulót ünneplő vendég jelezte, hogy az első magyarnóta-bálon tartaná meg ezeket az alkalmakat. Végtelen örömmel tölt el, hogy ezt a rendezvényt erre méltónak tartják, s mindent megteszünk, hogy színvonalas műsorral kápráztassuk el zeneszerető vendégeinket. Igyekszünk ezt a bált a hagyományos mérnök- vagy orvosbálok rangjára emelni” – tájékoztatta lapunkat Balogh Imre rendező, aki azt is elárulta, hogy egy híres egri pincészet jóvoltából még számos meglepetést tartogatnak, sőt értékes tombolanyereményeket, köztük egy wellnesshétvégét is kisorsolnak a február 27-ei nótabálon mulató vendégek között.
– Sz. L. –
INFO
Jegyek elővételben a Lovardában vagy a rendezőnél válthatók, bővebb információ pedig az (52) 386-231 vagy a (30) 634 2844-es számokon kérhető.