Ajándék diktafon

Négyszáz darab diktafont adományoz az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány látássérült magánszemélyeknek.

Az adományozás feltétele a szervezet honlapján (www.infoalap.hu) közzétett kérdőív kitöltése és visszaküldése, amelyek által az alapítvány hiteles adatokat szeretne gyűjteni a látássérült emberek körében az informatikai eszközök elterjedtségéről és a használati szokásokról.

Kétféle diktafont adományoz az alapítvány: Simsline SVR-S200 és Cenix VR-P990, mindkettő bolti ára hozzávetőlegesen húszezer forint.

A programban csak látássérült magánszemélyek vehetnek részt, a kitöltött kérdőívhez csatolni kell egy, a látássérültséget igazoló okmány fénymásolatát (például MVGYOSZ-tagságiigazolvány fényképes oldala). Az űrlapokat november 30-ig kell postára adni az alapítvány új postacímére: 1580 Budapest, Pf. 35. A kérdőívek megkaphatók az MVGYOSZ tagegyesületeinél is. További információk a 70/295-9288-as telefonszámon.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés